Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Διοικητικό δίκαιο

Διοικητικό δίκαιο

Β΄ έκδοση του πλέον σύγχρονου έργου για το Διοικητικό Δίκαιο.
Το Διοικητικό Δίκαιο εξετάζει θεσμούς που επηρεάζονται άμεσα από τις κοινωνικές εξελίξεις και τις πολιτικές πρωτοβουλίες, γεγονός που το καθιστά ευμετάβολο. Η δεύτερη έκδοση του «Διοικητικού Δικαίου», του πλέον σύγχρονου έργου για την επιστήμη του διοικητικού δικαίου στην ελληνική βιβλιογραφία, είναι πλήρως ενημερωμένη με όλες τις νομοθετικές εξελίξεις που επήλθαν από την πρώτη έκδοση (2004) και έχει λάβει υπ’ όψιν την πλούσια νομολογία που παρήχθη στο ίδιο διάστημα.
Το βιβλίο αποτελείται από έξι κεφάλαια: το πρώτο πραγματεύεται την πορεία εξέλιξης και τις πηγές του Διοικητικού δικαίου· στα κεφάλαια δεύτερο έως πέμπτο αναλύονται η οργάνωση της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης (μετά και τις μεταβολές που επέφερε ο νόμος για το πρόγραμμα «Καλλικράτης»), η μονομερής και η συμβατική δράση της δημόσιας διοίκησης, η αστική ευθύνη του Δημοσίου κατά τους κανόνες του δημοσίου δικαίου, ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο αφιερώνεται στη συνταγματική προστασία της ιδιοκτησίας και στην αναγκαστική απαλλοτρίωση.
Η αμεσότητα και ο μεστός χαρακτήρας του έργου, το καθιστούν απαραίτητο βοήθημα για όσους ασχολούνται με το διοικητικό δίκαιο
Εκδόσεις Σάκκουλα