Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Σχολιασμός-Δηλώσεις

Δήλωση
Προκόπη Παυλόπουλου
Βουλευτή, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
στην εφημερίδα "Αδέσμευτος Τύπος" της 14/6/2011

«Το, κατ’ ευφημισμόν βεβαίως, «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής» αποδεικνύεται, δυστυχώς, και σε μέσο δρομολόγησης της τελικής απαξίωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄και β΄βαθμού.  Έρχεται να δώσει τη «χαριστική βολή» στον «Καλλικράτη» που, όπως είχα εγκαίρως επισημάνει, στηρίχθηκε στην «κινούμενη άμμο» της επικοινωνιακής τακτικής του ΠΑΣΟΚ και, όπως γνωρίζουν πρωτίστως οι αυτοδιοικητικοί, σήμερα καταρρέει.  Με το «Μεσοπρόθεσμο» το μεν κεντρικό κράτος «το βάζει στα πόδια» ως προς τους πόρους που υποχρεούται να διασφαλίσει (επιχορηγήσεις Τακτικού Προϋπολογισμού – Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων). Οι δε ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού, δηλαδή οι αιρετοί –ιδίως δε οι «μικροί Πρωθυπουργοί» του κ. Γ. Παπανδρέου- καλούνται ν’ αυξήσουν τα έσοδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πολλαπλασιάζοντας, γεωμετρικώς, τα αυτοδιοικητικά τέλη σε βάρος των πολιτών! Υποχρεούνται δηλαδή να γίνουν, μέσα σ’ αυτό το ζοφερό περιβάλλον φτώχειας και αγανάκτησης, «φορομπήχτες».  Με τέτοιες προκλητικές μεθοδεύσεις η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου επιχειρεί ν’ αποπροσανατολίσει τη λαϊκή οργή προς την κατεύθυνση των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Ας είναι βέβαιη όμως: Και αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης και υπονόμευσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν πρόκειται να περάσει».

   

                                                                                                            ΔΗΛΩΣΗ
κ. Π. Παυλόπουλου για την επίθεση του κ. Πάγκαλου εναντίον της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος"
(Παρασκευή 7/1/2011)

Ο «Ελεύθερος Τύπος», όπως αποδεικνύει η έως τώρα λαμπρή πορεία του, έχει καταξιωθεί –και καταξιώνεται ολοένα και περισσότερο- μέσα από την ευσυνείδητη και εξαιρετική δουλειά των δημοσιογράφων του και μέσα από την εκτίμηση των αναγνωστών του.  Κατά συνέπεια, δηλώσεις τύπου Πάγκαλου δεν είναι σε θέση να θίξουν το κύρος του. Θα ’λεγα μάλιστα ότι τέτοιες δηλώσεις, από καθ΄έξιν υβριστές όπως έχουν δυστυχώς αποδειχθεί με τα καμώματά τους, ανεβάζουν το επίπεδο του «Ελεύθερου Τύπου».  Και για να συμπεράνω: Ο «Ελεύθερος Τύπος» ανήκει στους αναγνώστες του και ο κ. Πάγκαλος στον Πρωθυπουργό του.

   

ΔΗΛΩΣΗ
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ

 Ι. Τόλμησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να συγκρίνει τις πολιτικές της Ν.Δ. με τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Η απάντηση είναι απλή:

Α. Ναι ή όχι το 2004 και οι δύο βαθμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης τελούσαν υπό οικονομική κατάρρευση, κατά τη ρητή μάλιστα δήλωση των, «εκλεκτών» του ΠΑΣΟΚ, τότε Προέδρων της ΚΕΔΚΕ και της ΕΝΑΕ κ.κ. Π. Κουκουλόπουλου και Φ. Γεννηματά; Ναι ή όχι, και πάλι κατά δήλωση του κ. Π. Κουκουλόπουλου, το ΠΑΣΟΚ είχε παρακρατήσει, μεταξύ 1997-2004, πάνω από 1,4 δις. ευρώ από τους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;  Και ναι ή όχι, στη συνέχεια, αφού μάλιστα άρχισε η απόδοση των παρακρατηθέντων, ο «ΘΗΣΕΑΣ» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄βαθμού και ο ν. 3345/2005 για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, διπλασίασαν, ως προς τον πρώτο βαθμό και υπερτετραπλασίασαν, ως προς τον δεύτερο βαθμό, τους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;  Και, τέλος, ναι ή όχι σήμερα, με βάση τον τρέχοντα προϋπολογισμό του 2010 και τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2011 της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου:

hello: ΔΗΛΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ

   

                  Δηλώσεις Προκόπη Παυλόπουλου για κ. Κ. Καραμανλή, ισχυρισμούς κ. Θεοδ. Πάγκαλου
                                                                και διαγραφές από το Κόμμα της Ν.Δ.

Αθήνα 26/09/2010

«Για να σπιλώσει και να αποπροσανατολίσει»

Πράξη πολιτικής σκοπιμότητας η κλήτευση Καραμανλή στην Προανακριτική, λέει ο Πρ.Παυλόπουλος

Ο Κώστας Καραμανλής εκλήθη στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι χωρίς στοιχεία και χωρίς αιτία, μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5. Πρόσθεσε ότι ο τρόπος που λειτουργεί η εν λόγω Επιτροπή είναι για να σπιλώσει και για το θεαθήναι, ενώ συμπλήρωσε η κλήτευση του τέως πρωθυπουργού αποτελεί πράξη πολιτικής σκοπιμότητας με στόχο να αποπροσανατολίσει και να πλήξει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή.
Ο κ. Παυλόπουλος είπε για τον τέως πρωθυπουργό ότι «το πότε θα μιλήσει για το Βατοπαίδι είναι δικό του θέμα», όπως και ότι «είναι δικό του θέμα τι θα περιέχει η επιστολή» με την οποία ο κ. Καραμανλής σκοπεύει να απαντήσει στην Προανακριτική Επιτροπή.
Και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί κάλεσαν τον Καραμανλή; Με ποια στοιχεία;». Εξέφρασε λύπη γιατί, όπως είπε, η απόφαση αυτή της Επιτροπής «μάς βάζει σε δύσκολους δρόμους», καθώς «δεν θα υπάρξει πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος που να μην περάσει από μια Εξεταστική Επιτροπή».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, συνδέοντάς το με το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής από την κυβέρνηση για τα οικονομικά της περιόδου 2004-2009. «Είναι δυνατόν να μην δεις τι έγινε νωρίτερα, την περίοδο του Χρηματιστηρίου, την περίοδο της Goldman Sachs, πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο;» είπε και πρόσθεσε ότι «το ΔΝΤ και η τρόικα είναι 'παιδιά' της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου».
Ακόμη, ζήτησε η έρευνα να επεκταθεί και στους τελευταίους μήνες του 2009, όταν ακόμη «το ζήτημα δανεισμού ήταν απόλυτα διαχειρίσιμο».
Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει ήδη πάρει την πολιτική ευθύνη για το Βατοπαίδι, έχει ήδη πει ότι υποτίμησε την υπόθεση και ότι δεν είχε πλήρη εικόνα, και όλα αυτά μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
«Τι περισσότερο πρέπει να πει και γιατί κλήθηκε ο κ. Καραμανλής;» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

Newsroom ΔΟΛ http://news.in.gr//greece/article/?aid=1231060401

Όσοι βρίσκονται εκτός ΝΔ, επεδίωξαν τις διαγραφές τους

Αθήνα, 26/9/2010 - Φακατσέλης Βαγγέλης  
     
"Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για σκάνδαλα, πριν αυτά αποδειχτούν», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, αναφερόμενος στο Βατοπέδι. Μίλησε για σκοπιμότητες από την πλευρά της κυβέρνησης και απέδωσε την κλήτευση Καραμανλή στην προανακριτική σε επικοινωνιακούς λόγους.

Υποστήριξε την θέση της ΝΔ ότι στην υπόθεση έχουν παραπεμφθεί άνθρωποι χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία εναντίον τους, ενώ, ερωτώμενος να σχολιάσει την στάση του πρώην πρωθυπουργού τους τελευταίους 11 μήνες, ο κ. Παυλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, μιλάει η ίδια η ζωή, δεν χρειάζεται να μιλήσει ο Καραμανλής».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του τελευταίου στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». «Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Πάγκαλο στα σχόλια περί φαυλότητας. Όλος ο κόσμος ξέρει πότε εκμαυλίστηκε και από ποιο κόμμα ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

«Την περίοδο 1981-9 έγιναν οι πιο πολλές προσλήψεις στο Δημόσιο με αδιαφανείς διαδικασίες και ο κόσμος, έμαθε στη λογική ότι όλα επιτρέπονται», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος. Δεν παρέλειψε πάντως, να επιτεθεί και στη σημερινή κυβέρνηση, καθώς όπως είπε, το έλλειμμα, το χρέος και η ανεργία, επιδεινώθηκαν τους 11 μήνες της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Καυστικός ήταν στο σχόλιό του για τις διαγραφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της ΝΔ. «Ας μη γελιόμαστε. Όσες διαγραφές έγιναν στη ΝΔ, έγιναν γιατί τις επιδίωξαν αυτοί που διεγράφησαν», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=9008&catId=1

Ο Παυλόπουλος δικαιολογεί τις διαγραφές στη ΝΔ

Δικαιολογημένες χαρακτήρισε με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο τις διαγραφές στελεχών από τη ΝΔ, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ο πρώην υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ας μη γελιόμαστε. Όσες διαγραφές έγιναν στη ΝΔ, έγιναν γιατί τις επιδίωξαν αυτοί που διεγράφησαν».

Κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κ. Κώστα Καραμανλή τους τελευταίους 11 μήνες να μιλήσει, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: «Σήμερα, μιλάει η ίδια η ζωή, δεν χρειάζεται να μιλήσει ο Καραμανλής».

Ο κ. Παυλόπουλος απέδωσε την κλήτευση Καραμανλή στην Προκαταρκτική Επιτροπή για το Βατοπέδι σε σκοπιμότητες και επικοινωνιακούς λόγους της κυβέρνησης και σημείωσε ότι έχουν παραπεμφθεί άνθρωποι χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία εναντίον τους.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του τελευταίου στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». «Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Πάγκαλο στα σχόλια περί φαυλότητας. Όλος ο κόσμος ξέρει πότε εκμαυλίστηκε και από ποιο κόμμα ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

 http://parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4


 

   

Page 2 of 3