Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα,  30-3-2011

           Μιλώντας στον Ρ/Σ ΣΚΑΙ FM (εκπομπή του κ. Α. Πορτοσάλτε), ο Βουλευτής Α΄Αθηνών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το θέμα των συμβασιούχων που εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων:

«Με σειρά αποφάσεών του (ασφαλιστικά μέτρα) το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε προσωρινώς 166 συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρέχουν την εργασία τους κατά τις ως τώρα συμβάσεις τους, ως την έκδοση τελεσίδικης απόφασης.  Μιας απόφασης η οποία, με τα σημερινά δεδομένα εκδίκασης των υποθέσεων, αναμένεται να εκδοθεί σε δύο με τρία χρόνια.  Επισημαίνεται ότι οι αποφάσεις αυτές ασφαλιστικών μέτρων εκδόθηκαν ύστερα και από την αποδοχή του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων ότι οι ως άνω συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην υπηρεσία καθαριότητας.

hello: 30-3-2011_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

   

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

                                          Αθήνα, 10/3/2011

         Σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Real FM καθώς και σε δήλωσή του προς τα  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών του Μεγάρου Υπατία, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Είναι πραγματικά θλιβερό για την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και τον κ. Γ. Ραγκούση να διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν σύγχυση.  Μιλούν τα γεγονότα.

I.               Γεγονός πρώτο: Ουδέποτε επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας έφθασαν ανενόχλητοι στην Αθήνα τρεις και πλέον εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες για να κατασκηνώσουν αρχικά στη Νομική Σχολή, και μετά στο Μέγαρο Υπατία. Τότε ορισμένοι από αυτούς ξεκίνησαν απεργία πείνας.  Για λόγους που σχετίζονταν με την υγεία τους, και ύστερα από βεβαιώσεις αρμόδιων γιατρών, χορηγήθηκε, όπως προέβλεπε η κείμενη νομοθεσία, άδεια για ανθρωπιστικούς λόγους σε περίπου 15.  Άρα καμία ταπεινωτική υποχώρηση, σαν κι’ αυτή στην οποία υποβλήθηκε χθες ο κ. Ραγκούσης, δεν έγινε επί Νέας Δημοκρατίας.  Ούτε, βεβαίως, αντίστοιχο προηγούμενο δημιουργήθηκε για την νομιμοποίηση στο μέλλον παράνομων μεταναστών. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ανάγκη να υποχωρήσει τώρα ατάκτως η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, αφού οι παράνομοι μετανάστες από τότε θα είχαν επιτύχει αυτό που τώρα εξασφάλισαν.  Και καλό θα ήταν επίσης να θυμηθεί ο κ. Ραγκούσης ποια ήταν τότε η θέση του Κόμματός του ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.  Και, ιδίως, αν απαιτούσε πολύ περισσότερα από εκείνα που νομίμως έδωσε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

hello: 10-3-2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΥΠΑΤΙΑ

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα,  2 Φεβρουαρίου 2011

           Με αφορμή το σημερινό «ενημερωτικό σημείωμα» του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σχετικά «με δηλώσεις στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή επί της αίτησης αντισυνταγματικότητας του νόμου 3838/2010», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Βουλευτής Α΄Αθηνών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
            «Αμήχανη, κατά την επιεικέστερη εκδοχή, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μετά την –παραπεμπτική στην Ολομέλεια- απόφαση του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αντισυνταγματικότητας διατάξεων του ν. 3838/2010, έσπευσε να μου «υπενθυμίσει» δηλώσεις μου ως προς το δικαίωμα συμμετοχής αλλοδαπών –υπηκόων τρίτων χωρών στις εκλογές των αιρετών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!  Τους ευχαριστώ για τον κόπο που κάνουν να παρακολουθούν τις δηλώσεις μου και τους υπενθυμίζω αλλά και διευκρινίζω με τη σειρά μου:

hello: 2-2-2011_ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

   

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «ΣΚΑΙ»
και στον δημοσιογράφο κ. Βασίλη Οικονόμου
(Τρίτη, 28/12/2010)

 Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ FM», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

I.                  Το ΠΑΣΟΚ, προ του 2004, δεν είχε καμία οργανωμένη πολιτική για το κλείσιμο των πολλών παράνομων χωματερών σ’ όλη τη Χώρα (Χ.Α.Δ.Α., ήτοι Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων).  Απόδειξη τα πρόστιμα που ήδη πληρώναμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση π.χ. για τον Κουρουπητό.  Ειδικότερα:

Α. Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του 3.036 παράνομες χωματερές σ’ όλη τη Χώρα.  Και χωρίς καμία σοβαρή προεργασία για το κλείσιμό τους.

Β. Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του τον Περιφερειακό Σχεδιασμό για την Αττική (Γραμματικό – Κερατέα) κυριολεκτικά στα χαρτιά!  Και εδώ καμία προεργασία.

II.               Η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση και, συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εσωτερικών :

hello: Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο κ. Βασίλη Οικονομόμου σχετικά με τις παράνομες χωματερές

   

Page 7 of 13