Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Η αναθεώρηση του Συντάγματος

Η αναθεώρηση του Συντάγματος

Και οι δύο αναθεωρήσεις συγκλίνουν, σύμφωνα με τ' αποτελέσματα των κανονιστικών τους παρεμβάσεων στο Σύνταγμα, σε κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτίμηση της έως τώρα διαδρομής του: Όχι μόνο δεν αλλοίωσαν τα βασικά χαρακτηριστικά του, αλλά, απλώς προσαρμόζοντας -και μάλιστα σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του- ορισμένες επί μέρους παραμέτρους του στις ανάγκες της εποχής, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν και τις αρχικές επιλογές του συντακτικού νομοθέτη και τη διαχρονική αξία του ισχύοντος συνταγματικού μας χάρτη.
Το Σύνταγμα του 1975 είναι ο μακροβιότερος και πιο δημοκρατικός Θεμελιώδης Νόμος που ίσχυσε ποτέ στον Τόπο μας και, με την επικουρία ιδίως των δύο τελευταίων αναθεωρήσεων, εγγυάται, με αξιοθαύμαστη αντοχή και αξιοπιστία, και την εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών και την ποιότητα της ίδιας της Δημοκρατίας μας.