Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Αθήνα,  25/8/2012

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στον δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM», και στον δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος σχολιάζοντας τ’ αποτελέσματα των συναντήσεων του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά με την κα A. Mέρκελ και τους κ.κ. Ζ.Κ. Γιούνκερ και Φ. Ολάντ επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Οι συναντήσεις αυτές του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά έχουν ως τώρα αποφέρει δύο, τουλάχιστον, εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα:

I.      Το πρώτο αφορά την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Χώρας διεθνώς, και ιδίως στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τούτο έχει ως περαιτέρω συνέπεια το ότι δόθηκαν αρμοδίως οι αναγκαίες διαβεβαιώσεις ως προς την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, πράγμα το οποίο συνιστά ηχηρό μήνυμα προς τις αγορές και, πολύ περισσότερο, προς τους διεθνείς κερδοσκόπους. Ως προς την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας πρέπει να τονισθεί και τούτο:  Μετά μια θλιβερή τριετία, όπου κυριάρχησαν ο διασυρμός της Χώρας μας από την κραυγαλέα ανευθυνότητα του κ. Γ. Παπανδρέου και η απουσία στα ευρωπαϊκά fora λόγω της πολιτικής ανυπαρξίας του κ. Λ. Παπαδήμου, ο κ. Α. Σαμαράς εκπροσώπησε την Ελλάδα με το επιβαλλόμενο κύρος και θάρρος. Διεκδίκησε, επιπλέον, αυτό που ανήκει στον Ελληνικό Λαό, με βάση την ιστορία του και τις θυσίες του.  Και δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά και η κα Μέρκελ και ιδίως ο κ. Ολάντ αναγνώρισαν δημοσίως τις θυσίες του Ελληνικού Λαού.

II.      Το δεύτερο αποτέλεσμα αφορά την αναδιαπραγμάτευση της μνημονιακής πολιτικής.  Και πάλι ήταν ο κ. Α. Σαμαράς που έθεσε, για πρώτη φορά μετά την είσοδο της οικονομίας μας στο Μνημόνιο, το μείζον αυτό ζήτημα ευθέως.  Και ως προς την επιμήκυνση και ως προς την ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας μας μέσα από άμεσα και δραστικά αναπτυξιακά μέτρα.  Το υπεύθυνο και καλά προετοιμασμένο αυτό διάβημα του κ. Α. Σαμαρά απέφερε καρπούς, δεδομένου ότι η μεν κα Α. Μέρκελ δεν απέκλεισε την αναδιαπραγμάτευση.  Ο δε κ. Ολάντ ρητώς δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τρόικα οφείλουν, έναντι των θυσιών του Ελληνικού Λαού, να πράξουν το καθήκον τους για ν’ απαλλαγεί η Ελλάδα από τον εφιάλτη της ύφεσης.

Και μια τελευταία επισήμανση, αυτή τη φορά προς την Αντιπολίτευση γενικώς και, κυρίως, προς την Αξιωματική, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ:  Οι αντιδράσεις τους αποτελούν, δυστυχώς, αρνητικό υπόδειγμα μικροψυχίας και μικροκομματισμού. Και αυτή η έλλειψη πολιτικής γενναιότητας ν’ αναγνωρίσουν στον κ. Α. Σαμαρά τα όσα έχει επιτύχει για τον Τόπο και να τον στηρίζουν στην εθνική του προσπάθεια, τους χαρακτηρίζει ως προς την πολιτική τους «αξιοπιστία».  Κυρίως όμως τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αγωνίζεται και αγωνιά για το μέλλον του».