Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

Αθήνα,  18/3/2012

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στο δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM», και στο δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Το φθινόπωρο του 2011, και ενόψει της επερχόμενης αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους (PSI) και του συνακόλουθου «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων, υπήρχαν αδιάψευστα στοιχεία ότι, ιδίως μετά τον Μάρτιο του 2010 –δηλαδή όταν κορυφωνόταν πια η κρίση δανεισμού της Ελλάδας-  οι αλλοδαπές Τράπεζες «ξεφόρτωναν» ελληνικά ομόλογα όπως μπορούσαν.  Έτσι ώστε, όταν έλθει η ώρα του –αναπόφευκτου με την πορεία των πραγμάτων- μεγάλου «κουρέματος» τους, να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο κόστος, αφού θα το είχαν μετακυλήσει πια στους ευρωπαίους και, κυρίως, στους Έλληνες φορολογούμενους.

I.      Γι’ αυτό το λόγο στις 2 Νοεμβρίου του 2011 υπέβαλα, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς το Υπουργείο Οικονομικών.  Με την αίτηση αυτή ζητούσα, μεταξύ άλλων, να κατατεθεί και αναλυτικός πίνακας από τον οποίο να προκύπτει πόσα ελληνικά ομόλογα κατείχαν οι τράπεζες της αλλοδαπής κατά τη περίοδο μεταξύ 31/12/2008 ως και 30/9/2011.

hello: 18-3-2012. Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ Antenna Fm και στο δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο για Ομόλογα ΕΔ σε αλλοδαπές Τράπεζες

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στη δημοσιογράφο κα Κ. Ξυπολιτίδου

                                                                                                                                                                                                                                        Αθήνα, 22/1/2012
        Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM», και στη δημοσιογράφο κυρία Κ. Ξυπολιτίδου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«        Η μνημονιακή οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου –που δυστυχώς συνεχίζεται σε πολλά σημεία από τη Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου- έχει καταφέρει καίρια πλήγματα στα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.  Ιδίως έχει πλήξει τον κοινωνικό ιστό, λόγω του ότι αποδυνάμωσε πλήρως τα κοινωνικά δικαιώματα και, κατά συνέπεια, το κοινωνικό κράτος.  Είμαστε, δυστυχώς, στα όρια και στα πρόθυρα της κοινωνικής εξαθλίωσης και της κοινωνικής έκρηξης.
          Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους σχετίζεται με την ουσιαστική εγκατάλειψη, εκ μέρους του κράτους, των Ατόμων  με Βαριές Αναπηρίες.  Ειδικότερα κατά το άρθρο 17 του νέου Κανονισμού Παροχών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) η παροχή ειδικής αγωγής στα άτομα με νοητικές, νευρολογικές και ψυχικές παθήσεις (π.χ. νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση κλπ) εξασφαλίζονται μόνο ως την ηλικία των 18 ετών.  Μετά την ηλικία αυτή τα ως άνω άτομα αφήνονται από το κράτος ολοκληρωτικά στην τύχη τους!  Καθένας έτσι αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση αυτή, εκτός από κοινωνικώς απαράδεκτη για ένα δημοκρατικό κράτος, καθιστά γράμμα κενό περιεχομένου και το άρθρο 21 παρ. 6 του Συντάγματος, το οποίο ορίζει, ύστερα από την τελευταία αναθεώρηση: «Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας».
          Το Υπουργείο Εργασίας οφείλει αμέσως ν’ αποκαταστήσει αυτή την πρωτόγνωρη κοινωνική αδικία και αναλγησία. Συγκεκριμένα οφείλει να διασφαλίσει την ολοκληρωμένη λειτουργία των Κέντρων Διημέρευσης–Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων και Αναπηρία, καθώς και την επαρκή χρηματοδότησή τους για όλα τα άτομα που εξυπηρετούν, φυσικά και μετά την ηλικία των 18 ετών.  Η δεινή κατάσταση της οικονομίας δεν μπορεί ν’ αποτελεί άλλοθι για τη μη εκπλήρωση μιας τόσο στοιχειώδους και τόσο ευαίσθητης κοινωνικής υποχρέωσης.»

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  15/1/2012

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στη δημοσιογράφο κυρία Κ. Κάπη

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM», και στη δημοσιογράφο κυρία Κ. Κάπη ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« O  κ. Γ. Παπανδρέου, με τη χθεσινή θλιβερή και ως συνήθως εκτός πραγματικότητας εμφάνισή του, απέδειξε, για πολλοστή φορά, γιατί και πως ο Τόπος έφθασε στο σημερινό τραγικό κατάντημα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό:

I.      Ο κ. Γ. Παπανδρέου ομολόγησε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίσθηκε, εντός Ευρώπης και διεθνώς, με πρωτοφανή δυσπιστία διότι έχασε την αξιοπιστία της.  Τούτο όμως συνέβη αποκλειστικώς και μόνο διότι, τόσο προ των εκλογών του 2009 όσο και μετά, ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου περιφερόταν ανά την Υφήλιο κατασυκοφαντώντας τη Χώρα μας ως διεφθαρμένη, ακόμη δε και ως μετερχόμενη μεθόδους απάτης σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!  Δηλαδή ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου, με μόνο και ευτελές κίνητρο την άνοδο στην Κυβέρνηση και τη μετάθεση των τεράστιων ευθυνών του, δυσφήμησε, με ψευδείς κατηγορίες, τη Χώρα μας, το Λαό της και το πολιτικό της προσωπικό.  Γι’ αυτό θα τον ακολουθεί πάντα το πολιτικό στίγμα του εθνικού συκοφάντη και η βαθειά περιφρόνηση της κοινωνίας.

hello: 15-1-2012. Σημεία Συνέντευξης στον Ρ/Σ "Antenna FM" και στη δημοσιογράφο κυρία Κ. Κάπη

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                 Αθήνα,  6/1/2012
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στους δημοσιογράφο κ.κ. Άρη Γαλανόπουλο και Κώστα Λασκαράτο

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM» και στους δημοσιογράφους κ.κ. Α. Γαλανόπουλο και Κ. Λασκαράτο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«I.       Πρέπει να σταματήσει αμέσως η παραφιλολογία από τους περιφερόμενους στα ΜΜΕ κυβερνητικούς παράγοντες ότι, δήθεν, κινδυνεύουν τα κατώτατα όρια αμοιβών, όπως αυτά καθορίζονται στην Ελλάδα από τις εκάστοτε Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας λόγω απαίτησης της Τρόικας. Και ότι «προσπαθούν να μας σώσουν» διαπραγματευόμενοι.
          Τονίζω με έμφασή ότι καμία Τρόικα και, ιδίως, κανένα όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να μας ζητήσει να παραβιάσουμε τις Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.  Και τούτο διότι, εκτός από το Σύνταγμά μας (άρθρο 22 παρ. 2 και 3) η συλλογική αυτονομία –άρα και η προστασία των Εθνικών Γενικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας- κατοχυρώνεται από κανόνες Διεθνών Συμβάσεων Εργασίας (π.χ. 98/1949, άρθρο 2, 151/1978, άρθρο 8, 154/1981, άρθρο 5) καθώς και από Κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη (άρθρα 6 και 12).  Οι κανόνες αυτοί αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τόσο του Διεθνούς Δικαίου όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
         Άρα αν μας ζητήσουν –που φυσικά δεν μπορούν να μας το ζητήσουν- η Τρόικα και ιδίως τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παραβιάσουμε την προστασία που παρέχουν στους εργαζόμενους οι Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στην Ελλάδα είναι απλό να τους αντιτείνουμε ότι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να ζητήσουν κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το δίκαιο που διέπει την οργάνωση και τη λειτουργία τους.
         Κατόπιν τούτου ας μην «πουλάνε εκδούλευση» διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες στον κόσμο που αγωνιά ότι «διαπραγματεύονται επιτυχώς» με την Τρόικα.  Το ξανατονίζω:  Καμία Τρόικα δεν ζήτησε και δεν μπορεί να ζητήσει μείωση των κατώτατων ορίων αμοιβών που καθορίζουν οι εκάστοτε Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

hello: 6-1-2012_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΑΝΤΕΝΝΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ κ.κ.Α. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ & Κ. ΛΑΣΚΑΡΑΤΟ

   

Page 2 of 13