Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31/07/2011

           Σε συνεντεύξεις του στους Ρ/Σ  “REAL FM” και “ΒΗΜΑ FM”, σχετικά με τις επιστολές του κ. Π. Δούκα που δημοσιεύει το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής, 31.7.2011, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και  τα εξής:

           «Ι.  Πρώτον, δεν πρόκειται για κάτι νέο, αφού επανειλημμένως στο παρελθόν ο κ. Π. Δούκας έχει δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο αυτών των επιστολών του προς τον κ. Κ. Καραμανλή.

           ΙΙ. Δεύτερον, -και το κυριότερο-  ακριβώς επειδή ο τότε Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και η Κυβέρνησή του τελούσαν εν γνώσει αυτής της κατάστασης, ήτοι της κρισιμότητας της εν εξελίξει παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεών της στην ελληνική οικονομία, πήραν εγκαίρως τα μέτρα που ήταν αναγκαία.  Και μάλιστα με τον κ. Γ. Παπανδρέου όχι μόνο να μην συναινεί, αλλά να περιφέρεται εντός και εκτός Ελλάδας δυσφημώντας τη Χώρα και απειλώντας με Ειδικό Δικαστήριο!  Κλασσικό και κορυφαίο παράδειγμα η άμεση αντίδραση της τότε Κυβέρνησης, τον Νοέμβριο του 2008, για την ενίσχυση της ρευστότητας στον τραπεζικό χώρο και την εγγύηση των καταθέσεων.  Γι’ αυτό η ελληνική οικονομία άντεξε και δεν είχε πρόβλημα δανεισμού ούτε, φυσικά, πρόβλημα αξιοπιστίας των ελληνικών ομολόγων στις αγορές.  Όλως αντιθέτως ο κ.  Γ. Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργός πλέον, ήταν εκείνος που με την εξάμηνη και πλέον απραξία του –κατά την επιεικέστερη εκδοχή-  μετέτρεψε ένα απολύτως διαχειρίσιμο ζήτημα ελλείμματος σ’ ένα κυκλώπειο βάρος δημόσιου δανεισμού. Του οποίου σήμερα όλοι βιώνουμε τις τραγικές συνέπειες.  Άρα οι επιστολές του κ. Π. Δούκα αποδεικνύουν, με ιστορική ακρίβεια, ότι ο κ. Κ. Καραμανλής, έχοντας επίγνωση των κρίσιμων καιρών,  έπραξε το καθήκον του και υπερασπίσθηκε τη Χώρα.  Αντιθέτως, ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι εκείνος ο οποίος και ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και, ιδίως, ως Πρωθυπουργός άφησε την οικονομία μας ανυπεράσπιστη και αθωράκιστη στη βουλιμία των αγορών και την οδήγησε να περάσει υπό τα «καυδιανά δίκρανα» του ΔΝΤ και, εν γένει, της Τρόϊκας.

hello: 31-7-2011. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ σχ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ κ.ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" της 31/7/2011

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                     Αθήνα, 30/06/2011
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «ΣΚΑΙ FM»
και στην δημοσιογράφο κ. Κ. Ακριβοπούλου

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ FM σχετικά με την άποψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευαγ. Βενιζέλου η νέα δανειακή σύμβαση να εισαχθεί στη Βουλή προς ψήφιση με αυξημένη πλειοψηφία, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

« Η πρόταση του κ. Βενιζέλου είναι και καινοφανής και οδηγεί σε έμμεση πλην σαφή καταστρατήγηση του Συντάγματος, έστω και αν ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος αποδέχθηκε ότι δεν θέτει την αυξημένη πλειοψηφία σε συνταγματική βάση, δηλαδή στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 28 του Συντάγματος. Και τούτο διότι:  

I.    Η πρόταση του κ. Βενιζέλου είναι καινοφανής και ανακόλουθη, αν αναλογισθεί κανείς ότι σήμερα ζητάει η δεύτερη δανειακή σύμβαση να ψηφισθεί με αυξημένη πλειοψηφία, ενώ η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου δεν έφερε καν προς κύρωση στη Βουλή την πρώτη δανειακή σύμβαση, παραβιάζοντας προκλητικά και κατάφορα το άρθρο 36 του Συντάγματος!!

II.  Όμως η πρόταση του κ. Ε. Βενιζέλου οδηγεί και σε έμμεση πλην σαφή καταστρατήγηση του Συντάγματος δεδομένου ότι:

hello: 30-6-2011. ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΣΚΑΙ FM" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. Κ. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ σχ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΕΥΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΞΗ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                                        Αθήνα, 10/06/2011

 ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «REAL FM»
και στους δημοσιογράφους κ.κ. Κ. Μακρή και Α. Κωνσταντάτο

 Μιλώντας στον Ρ/Σ «REAL FM», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής :

«Το σχέδιο νόμου «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής ετών 2012-2015» αποτελεί υπόδειγμα παραβίασης του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής.  Τόσο σ’ ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική μας ιστορία,  όσο και από πλευράς διεθνούς εμπειρίας.  Ας βρεθεί ένα παράδειγμα, διεθνώς και, πρωτίστως, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου Κοινοβούλιο κλήθηκε να ψηφίσει, ως σχέδιο νόμου, ένα τέτοιο κατασκεύασμα, το οποίο συντίθεται από μια σειρά πινάκων «διαπιστώσεων» ή «προβλέψεων», μεταξύ 2009-2015. Ειδικότερα συντίθεται από 120 σελίδες «αιτιολογικής έκθεσης» και 16 σελίδες πινάκων!

I.    Η μεν αιτιολογική έκθεση συνιστά μια πρωτοφανή «έκθεση ιδεών» η οποία προκαλεί, κυριολεκτικώς, το κοινό πολιτικό και κοινοβουλευτικό αίσθημα λόγω της αοριστίας και των ανακριβειών της. Παραπέμπει σε προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Αρκεί μόνο τούτο : Η αιτιολογική έκθεση ξεκινάει με τον τίτλο :    « Η Ελλάδα αλλάζει : Κάνοντας την κρίση ευκαιρία» !!!

hello: 10-6-2011. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ Real FM και στους δημοσιογράφους κ.κ. Κ. Μακρή και Α. Κωνσταντάτο για το Μεοσπρόθεσμο Πρόγραμμα

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                               Αθήνα, 26/05/2011
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «ΝΕΤ FM»
και στoν δημοσιογράφο κ. Π. Σαράντη.

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΝΕΤ FM», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

« Ι.     Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, περιδεής μπροστά στην πανθομολογούμενη –ακόμη και μέσα στο ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο- αποτυχία της, δίνει μια τελευταία μάταιη αλλά και πολιτικώς απαράδεκτη  μάχη χαρακωμάτων, πιστεύοντας ότι έτσι θα περισωθεί:  Σπέρνει τον τρόμο στην κοινωνία, δημιουργώντας μια εικόνα «Αποκάλυψης», προκειμένου να καταστείλει την, απολύτως δικαιολογημένη, καθολική αντίθεση και αντίδραση του κοινωνικού συνόλου στη «συνταγή αποτυχίας» που ευαγγελίζεται. Την τακτική αυτή, πιστή αντιγραφή της νεοφιλελεύθερης σχολής του Σικάγο, έχει περιγράψει με ενάργεια η κα Naomi Klein στο πασίγνωστο βιβλίο της «Το δόγμα του Σοκ».  Σ’ αυτή την επιχείρηση τρομοκράτησης δεν δίστασε η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου να χρησιμοποιήσει και την Επίτροπο κα Μ. Δαμανάκη.  Ας το καταλάβουν καλά στην Κυβέρνηση, όπως το τόνισε ο κ. Α. Σαμαράς:  Η τρομοκρατία δεν θα περάσει:  Υπάρχει διέξοδος, υπάρχει ελπίδα.  Αυτή τη διέξοδο και ελπίδα ενσαρκώνει το –κυβερνητικό όπως θα αποδείξουν οι εκλογές, όποτε και αν γίνουν- ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, το οποία παρουσίασε προσφάτως ο κ. Α. Σαμαράς, το «ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ».

ΙΙ.      Την επονείδιστη επιχείρηση της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου προς την κατεύθυνση τρομοκράτησης του κόσμου επιτείνει και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έφθασε στο σημείο ν’ αφήσει, έστω και με μισόλογα, ανοιχτό το ζήτημα ενδεχόμενης υιοθέτησης της ακατανόητης και εντελώς αποπροσατολιστικής «πρότασης» του Προέδρου του ΣΕΒ περί δημοψηφίσματος ως προς τα νέα, πλήρως αδιέξοδα, μέτρα μετά το Μνημόνιο!  «Ξεχνώντας» ότι το ίδιο το Σύνταγμα, στο άρθρο 44 παρ. 2, αποκλείει ρητώς ως προς ψηφισμένα νομοσχέδια το δημοψήφισμα, εφόσον τα νομοσχέδια αυτά αφορούν δημοσιονομικά θέματα.  Και, φυσικά, καθένας ξέρει -ίσως ο μόνος που «δεν ξέρει» είναι ο κ. Γ. Παπανδρέου- πως τα μεσοπρόθεσμα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση, κατ’ εντολή της Τρόικας, είναι πρωτίστως δημοσιονομικά!!

hello: 26-5-2011. ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΝΕΤ FM" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. Π. ΣΑΡΑΝΤΗ

   

Page 5 of 13