Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αθήνα, 6/7/2010
Υποστηρίζοντας στη Βουλή, εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, την ένσταση αντισυνταγματικότητας επί του σχεδίου νόμου «Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις», ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία θέτει, κατά το άρθρο 100 του Κανονισμού της Βουλής, ζήτημα αντισυνταγματικότητας τόσο του συνόλου των συνταξιοδοτικών διατάξεων του υπό συζήτηση σχεδίου νόμου όσο και, ειδικότερα, επί μέρους διατάξεων των άρθρων 3, 4, 11, 15, 16, 27, 38, 74 και 75 αυτού. Συγκεκριμένα:
Εισαγωγικές Παρατηρήσεις
Σχετικά με το Μνημόνιο και τις εκτελεστικές του διεθνείς συμφωνίες και νομοθετικές καθώς και διοικητικές πράξεις, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Α. Κατά το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος ούτε το Μνημόνιο και ο κυρωτικός του νόμος ούτε οι διεθνείς συμφωνίες εφαρμογής του υπερέχουν του Συντάγματος. Το Σύνταγμα, λόγω της φύσης του ως θεμελίου της έννομης τάξης,  υπερισχύει, για τα κάθε είδους όργανα του Ελληνικού Κράτους, οιασδήποτε άλλης ρύθμισης.

hello: Ένσταση αντισυνταγματικότητας εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή επί του σχεδίου νόμου "Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις"

   

  ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα,  17/06/2010

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ

ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ,

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - FRONTEX

                                                                                         (17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, ώρα 16:00)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ως το 2004, στον τομέα της μετανάστευσης:

  • Είχαν ανεπαρκή μεταναστευτική πολιτική.
  • Είχαν υποτονική διεθνή και ευρωπαϊκή παρουσία.
  • Ούτε καν έθεσαν επιτακτικά, στα ευρωπαϊκά και διεθνή fora,  το ζήτημα εφαρμογής της Συμφωνίας Παπανδρέου –Τζεμ ως προς την υποχρέωση της Τουρκίας για επανεισδοχή μη νόμιμων μεταναστών και την καταδίκη των Τούρκων δουλεμπόρων.
  • Μετά το 2004 η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρωταγωνίστησε στη διαμόρφωση κοινής ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και στην αναβάθμιση του FRONTEX, καθιερώνοντας και τη διαρκή παρουσία του στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία.

I.     Πώς φτάσαμε στο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο     

Συνάντηση του κ. Π. Παυλόπουλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Γαλλίας κ. Sarkozy στην Αθήνα, 21 Ιουλίου 2006, όπου διατυπώθηκε για πρώτη φορά η ιδέα για μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου. Ειδικότερα, ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Γαλλίας κ. Sarkozy είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Συμφωνήσαμε να συντονίσουμε τους κανόνες της μεταναστευτικής μας πολιτικής. Την ερχόμενη εβδομάδα θα απευθύνω επιστολή στον Έλληνα Υπουργό Εσωτερικών, η οποία θα περιέχει πρόταση συμφωνίας για συνεργασία πάνω σε αυτό το ζήτημα. Διαπιστώσαμε την απόλυτη συμφωνία μας προς αυτήν την κατεύθυνση συνεργασίας

hello: Σημεία παρέμβασης στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοιήκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για Μεταναστευτική Πολιτική - Άσυλο

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                               
Αθήνα,  26/05/2010

 Σημεία ομιλίας κατά τη συζήτηση επί της Αρχής
του σχεδίου νόμου «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και
της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»

 «Ι. Ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» εμφανίσθηκε από την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ ως «μεταρρύθμιση», η οποία οδηγεί σ’ εξοικονόμηση 1,2 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζω ότι η Κυβέρνηση, με διαρροές και όχι μόνο, είχε «φλερτάρει» ακόμη και με το νούμερο του 1,8 δισ. ευρώ, για να κάνει «σκόντο» στη συνέχεια.  Αν όμως ρίξει κανείς μια απλή ματιά στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που συνοδεύει το σχετικό νομοσχέδιο, παρατηρεί ότι ακόμη και ο υπολογισμός του 1,2 δισ. ευρώ είναι παντελώς αόριστος και αστήρικτος. Κυριολεκτικά στον αέρα!  Η έκθεση αυτή –προφανής ως προς την γενικότητά της και την έλλειψη οιασδήποτε σοβαρής τεκμηρίωσης- όχι μόνον αποτελεί υποτίμηση της νοημοσύνης της Βουλής αλλά και εκθέτει, μέσα σ’ αυτή μάλιστα την οικονομική συγκυρία, την αξιοπιστία της Χώρας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΔΝΤ, αφού τα fora αυτά ερευνούν βεβαίως κάθε τέτοιο στοιχείο με τα δικά τους μέτρα και κρίνουν αναλόγως την πορεία μας.  Και ύστερα η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου διατείνεται ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή ήταν εκείνη που έδινε, δήθεν, «πλαστά» στοιχεία ως προς το έλλειμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν θα έλθει η ώρα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία είναι φυσικό ν’ αξιολογηθεί και αυτή η ανακολουθία και ανευθυνότητα της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, ιδίως ενόψει και των λοιπών «κατορθωμάτων» της, που οδηγούν μαθηματικά την Οικονομία μας στο σημερινό αδιέξοδο και το κοινωνικό σύνολο σε μια τόσο επικίνδυνη περιπέτεια.

 ΙΙ. Πέραν τούτων όμως ο «Καλλικράτης», πάσχει σε συνταγματικό επίπεδο, και μάλιστα πολλαπλώς.  Πράγμα που επισημαίνει, με «κομψό» βεβαίως τρόπο αλλά χωρίς περιστροφές, η ιδιαιτέρως εμπεριστατωμένη έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής. Αναφέρω ενδεικτικώς:

hello: Σημεία ομιλίας κατά τη συζήτηση επί της Αρχής του σν "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης"

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα,  14/4/2010

 
Ο Βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Έχω ήδη από χθες καταστήσει και γραπτώς σαφές ότι τα δημοσιεύματα που διοχετεύονται σε μερίδα του Τύπου ως προς την παρακολούθηση του Ν. Μαζιώτη είναι ψευδή και υποβολιμαία.  Το ζήτημα είναι ποιοι τα διοχετεύουν και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν, την ώρα μάλιστα που η ΕΛ.ΑΣ και οι λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες δίνουν μια τόσο κρίσιμη μάχη κατά της τρομοκρατίας.  Αυτό το ζήτημα οφείλει να το δει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

   

Page 10 of 13