Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                 Αθήνα,  6/1/2012
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στους δημοσιογράφο κ.κ. Άρη Γαλανόπουλο και Κώστα Λασκαράτο

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM» και στους δημοσιογράφους κ.κ. Α. Γαλανόπουλο και Κ. Λασκαράτο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«I.       Πρέπει να σταματήσει αμέσως η παραφιλολογία από τους περιφερόμενους στα ΜΜΕ κυβερνητικούς παράγοντες ότι, δήθεν, κινδυνεύουν τα κατώτατα όρια αμοιβών, όπως αυτά καθορίζονται στην Ελλάδα από τις εκάστοτε Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας λόγω απαίτησης της Τρόικας. Και ότι «προσπαθούν να μας σώσουν» διαπραγματευόμενοι.
          Τονίζω με έμφασή ότι καμία Τρόικα και, ιδίως, κανένα όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να μας ζητήσει να παραβιάσουμε τις Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.  Και τούτο διότι, εκτός από το Σύνταγμά μας (άρθρο 22 παρ. 2 και 3) η συλλογική αυτονομία –άρα και η προστασία των Εθνικών Γενικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας- κατοχυρώνεται από κανόνες Διεθνών Συμβάσεων Εργασίας (π.χ. 98/1949, άρθρο 2, 151/1978, άρθρο 8, 154/1981, άρθρο 5) καθώς και από Κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη (άρθρα 6 και 12).  Οι κανόνες αυτοί αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τόσο του Διεθνούς Δικαίου όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
         Άρα αν μας ζητήσουν –που φυσικά δεν μπορούν να μας το ζητήσουν- η Τρόικα και ιδίως τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παραβιάσουμε την προστασία που παρέχουν στους εργαζόμενους οι Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στην Ελλάδα είναι απλό να τους αντιτείνουμε ότι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να ζητήσουν κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το δίκαιο που διέπει την οργάνωση και τη λειτουργία τους.
         Κατόπιν τούτου ας μην «πουλάνε εκδούλευση» διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες στον κόσμο που αγωνιά ότι «διαπραγματεύονται επιτυχώς» με την Τρόικα.  Το ξανατονίζω:  Καμία Τρόικα δεν ζήτησε και δεν μπορεί να ζητήσει μείωση των κατώτατων ορίων αμοιβών που καθορίζουν οι εκάστοτε Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

ΙΙ.       Όπως επίσης θέλω να  υπενθυμίσω τούτο: Η Τρόικα, μέσω του καταστροφικού Μνημονίου που με πρόθεση υπέγραψε –χωρίς καμία, δυστυχώς, διαπραγμάτευση- η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου μας επέβαλε στόχους.  Τα συγκεκριμένα μέτρα επίτευξης των στόχων αυτών λήφθηκαν από την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.  Δηλαδή η ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και κυρίως των οικονομικώς ασθενέστερων οφείλεται, αποκλειστικώς, στην ανικανότητα της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.  Και όπως έχει τονίσει επανειλημμένως  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να δεχθούμε συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής και από την Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου.»