Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


video

25-5-2012. Focus Web TV στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη με τον κ. Γιώργο Σταθάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκπομπή με τους Προκόπη Παυλόπουλο και Γιώργο Σταθάκη

Η Φαίη Μαυραγάνη στο studio του Focus Web TV συζητά με τους καλεσμένους της για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, αλλά και τις δηλώσεις του Επικεφαλής Πρασίνων Ευρωβουλής, Ντάνιελ Κον Μπεντίτ,. Καλεσμένοι o Προκόπης Παυλόπουλος, από την Ν.Δ. και ο Γιώργος Σταθάκης, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Προκόπης Παυλόπουλος: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αιφνιδιάστηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών. Βρέθηκε σε έναν άλλο ρόλο από αυτόν τον οποίο είχε φανταστεί ο κ.Τσίπρας. Δεν πάει άλλο να μην υπάρχει Ευρωομόλογο στην Ευρώπη. Η Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν διαπραγματεύτηκε τίποτα».

Δείτε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπή «Focus στην Περιφέρεια» πατώντας: http://www.focuswebtv.gr/ondemand.aspx?1KAqFex04bxqY+Q2w2+klTT70qPlvUJ4p5CpcwiaMQsIHuGR4WI9aYXYcBkNFGsW

 

 

   
   
   
   
   

Page 1 of 7