Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Βουλή

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

1-3-2012. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση επί των άρθρων και των τροπολογιών του σν του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Για τη δίκαιη δίκη και την εύλογη διάρκεια αυτής».
........
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε.
Πρώτα από όλα, κύριε Υπουργέ, θα ήθελα να ενώσω και εγώ τη φωνή μου ως προς το ότι και εσείς και η Εθνική Αντιπροσωπεία σταθήκατε με ευαισθησία στο ζήτημα των ατόμων που έχουν τραυματισθεί από τροχαία ατυχήματα.

Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι πως αυτό το τμήμα ρύθμισης οφείλεται στο γεγονός ότι μας ευαισθητοποίησε ένα mail το οποίο ήρθε σε όλα τα γραφεία των Βουλευτών. Και θα ήθελα να πω ότι για τέτοια θέματα οι ίδιοι οι πολίτες καλό θα είναι να χρησιμοποιούν αυτήν την οδό επικοινωνίας. Χωρίς να γίνεται κατάχρηση για ασήμαντα θέματα, είναι καλό να ενημερωνόμαστε γι’ αυτά τα ζητήματα. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτή η ειδοποίηση, αμφιβάλλω αν κανείς από μας θα ήξερε μια τέτοια είδηση που είναι τόσο ευαίσθητη, ιδίως στη σημερινή εποχή. Ευ-χαριστούμε πολύ και αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία να μας τη στείλουν.

Το δεύτερο εισαγωγικά που θα ήθελα να πω είναι ότι χθες στο νομοσχέδιο το οποίο ψηφίσθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και με εισηγητή τον κ. Λοβέρδο υπάρχει μια διάταξη που το Υπουργείο Δικαιοσύνης έπρεπε να την έχει προσέξει. Είναι η τροποποίηση του ν. 3886/2010, του νόμου που είχε φέρει ο προκάτοχός σας, ο κ. Καστανίδης, όπου τροποποιείται όλη η διαδικασία της προδικαστικής προσφυγής, ειδικά για την επιτροπή προμηθειών του Υπουργείου Υγείας. Δηλαδή ουσιαστικά καταργείται η προσωρινή δικαστική προστασία. Το λέει και η έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής. Είπαμε να γίνει επιτάχυνση των διαδικασιών, αλλά με τέτοιες θυσίες σε βάρος του δικαιώματος δικαστικής προστασίας πάει πολύ. Είναι κατάφωρα αντισυνταγματική η διάταξη. Το λένε όλοι. Του το είπαμε όλοι. Δεν εννοούσε να καταλάβει.

hello: 1-3-2012. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση επί των άρθρων και των τροπολογιών του σν του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Για τη δίκαιη δίκη και την εύλογη διάρκεια αυτής».

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

23-2-2012. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου, ως εισηγητή της Ν.Δ., κατά τη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κανόνες τροποποιήσεως τίτλων, εκδόσεως ή εγγυήσεως του Ελληνικού Δημοσίου με συμφωνία των Ομολογιούχων».
…..

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα πρώτα απευθυνόμενος στον Προεδρεύοντα και με την ιδιότητά του τη θεσμική στο πλαίσιο της επιτροπής για το πόθεν έσχες, να τον παρακαλέσω, όπως έκανε και ο κ. Γρηγοράκος προηγουμένως, να αναλάβει τάχιστα πρωτοβουλία για να πάψει να υπάρχει αυτού του είδους η ομαδική σπίλωση όλου του πολιτικού κόσμου, επ’ αφορμή του συναδέλφου εκείνου, ο οποίος έχει εξαγάγει χρήματα στο εξωτερικό.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ευάγγελος Αργύρης): Κύριε Παυλόπουλε, με συγχωρείτε, επειδή επαναλαμβάνεται αυτό και απευθύνεστε σε εμένα, θα πρέπει να πω ότι σαν Πρόεδρος της Επιτροπής ήδη έχω δώσει κατευθυντήριες εντολές οι ορκωτοί ελεγκτές να ελέγξουν τα «πόθεν έσχες» αυτής της περιόδου που ανέφερε ο κύριος εισαγγελέας. Έχω ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών να μου μεταβιβάσει τις καταστάσεις από τα εμβάσματα στο εξωτερικό και όταν βρεθεί ο Βουλευτής εν ενεργεία ή πρώην, θα ανακοινωθεί αυτό με μία διαδικασία. Να το πω από πριν για να μην υπάρχει παραβίαση.

Θα συνεδριάσει η επιτροπή, θα βγει πόρισμα από τους ορκωτούς ελεγκτές για να είναι προς δημοσιοποίηση το πόρισμα. Εσείς είστε έγκριτος νομικός και ξέρετε πολύ καλά ότι και νόμιμο να είναι, εκτιμώ ότι έτσι όπως έχει δημιουργηθεί το θέμα, το ηθικό υπερβαίνει και το νόμιμο. Είναι αδιανόητο συλλήβδην να κατηγορείται το πολιτικό σύστημα. Θα το κάνουμε, όπως το κάναμε και σε άλλες περιπτώσεις.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, το είπα ακριβώς για να δώσετε αυτήν τη διευκρίνιση. Γιατί βλέπετε πόσοι καλοθελητές υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Όταν συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στον τόπο και υπάρχουν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθώς και το βάρος το οποίο φέρει το σύνολο του πολιτικού κόσμου σε αυτήν την κρίση, για μερικούς το μόνο που είναι γεγονός είναι αυτό το συγκεκριμένο. Και μόνο από αυτό το γεγονός βγαίνουν συμπεράσματα για όλον τον πολιτικό κόσμο.

Αυτή η γενίκευση είναι καταστροφική και πρέπει το συντομότερο δυνατόν να διαλευκανθεί όλο αυτό το ζήτημα για τους λόγους που είπα προηγουμένως κι ευχαριστώ για την πρωτοβουλία που αναλάβατε.

Το δεύτερο που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι πραγματικά με θλίβει ακόμα και ο τρόπος που γίνεται η συζήτηση σήμερα. Με θλίβει, κύριοι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ. Χθες είχαμε μία κοινοβουλευτική διαδικασία όπου κανονικά η Κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι απούσα από αυτά τα έδρανα. Γιατί ήταν αμιγώς κοινοβουλευτική διαδικασία.

hello: 23-2-2012. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου, κατά τη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σν του Υπ. Οικονομικών «Κανόνες τροποποιήσεως τίτλων, εκδόσεως ή εγγυήσεως του Ελληνικού Δημοσίου με συμφωνία των Ομολογιούχων».

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

22-2-2012. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 παράγραφος 2 του Συντάγματος και του άρθρου 144 του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν 111 Βουλευτές για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με το έλλειμμα του 2009 και τους παράγοντες που οδήγησαν στην αμφισβήτηση των ελληνικών στατιστικών στοιχείων.
………

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ πολύ.
Κύριοι συνάδελφοι, πρέπει να εξηγήσω ευθύς εξαρχής ότι θεωρώ πως η πρόταση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε το ηθικό ούτε το θεσμικό ούτε το πολιτικό έρεισμα για να συζητηθεί. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Όπως ήρθε αυτή η υπόθεση -θυμίζω ότι προηγήθηκε η αποστολή στη Βουλή υπό τους όρους που εξέθεσε προηγουμένως ο κ. Λοβέρδος του φακέλου της δικαιοσύνης από τους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ- δεν έρχεται καν με το ίδιο περιεχόμενο για το οποίο γίνεται η σχετική πρόταση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Και εξηγώ γιατί.

Τι είναι εκείνο που μας ζητάει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ να εξετάσουμε; Το πώς διαμορφώθηκε το έλλειμμα του 2009; Θέλω να θυμίσω κάτι για να είμαι δίκαιος με τα πράγματα. Όταν από εκείνο εκεί το Βήμα ο κ. Παπακωνσταντίνου αμέσως μετά τις εκλογές μας έλεγε ότι του ζητούσαν απ’ έξω, επειδή δήθεν υπήρχαν πλαστά στοιχεία, κάποιος να μπει φυλακή, όταν κατατίθετο η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή για δήθεν πλαστά στοιχεία το 2009, ναι, κύριε Λοβέρδο, το ομολογώ και το λέω και στη Βουλή, ότι υπήρξατε συνάδελφοι που πήρατε πάνω σας την υπόθεση, ακριβώς γιατί συναισθανόσασταν την ευθύνη των πραγμάτων, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες, όταν ο κόσμος, η χώρα μας βυθιζόταν σ’ αυτήν την κατάσταση που ξέρουμε όλοι.

hello: 22-2-2012. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση και λήψη απόφασης, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με το έλλειμμα του 2009 και τους παράγοντες που οδήγησαν στην αμφισβήτηση των ελληνικών στατιστικών στοιχείων.

   

Page 8 of 41