Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δελτία Τύπου

                                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  15/12/2011

            Την Τετάρτη, 14/12/2011, και ώρα 6 μ.μ., έγινε στην Αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου η παρουσίαση του βιβλίου του τ. Υπουργού και Βουλευτή, Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου «Το Λυκόφως των Πολιτικών Ηγεσιών: Αιτία ή αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης;»  Στην παρουσίαση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Χατζηνικολάου, μίλησαν οι δημοσιογράφοι κ.κ. Γιώργος Δελαστίκ και Σταύρος Λυγερός καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου.
Ειδικότερα οι σχετικές εισηγήσεις έχουν ως εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
«Καλησπέρα σας. Θα αρχίσω με κάτι που δεν το συνηθίζω. Μια προσωπική εξομολόγηση.  Χρόνια είχα να διαβάσω βιβλίο έλληνα πολιτικού και να το ευχαριστηθώ από βάθους καρδιάς.  Σας το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Το ευχαριστήθηκα το βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου. Πρώτα απ’ όλα διότι παρέβη έναν γενικό κανόνα των ελλήνων πολιτικών. Αντί να μαζέψει τίποτα άρθρα του, κάτι αποσπάσματα από ομιλίες του να τα κάνει ένα τουρλού και να μας το σερβίρει ως βιβλίο, έγραψε πραγματικό βιβλίο. Αυτά μπορεί να τα θεωρείτε αυτονόητα.  Η πείρα μας έχει δείξει πως δεν είναι. Δεν αρκεί όμως ότι έγραψε ένα βιβλίο ο Προκόπης Παυλόπουλος.  Το βιβλίο αυτό ειλικρινά σας συνιστώ –αυτό που θα έκανα στο τέλος το κάνω από την αρχή- σας συνιστώ θερμότατα, ακόμη και όσοι το αγοράσατε σήμερα από λόγους ευγενείας και αβρότητας, να το διαβάσετε. Είναι ένα βιβλίο που θ’ ανοίξει τους ορίζοντές σας.  Δεν υπερβάλλω. Είναι πραγματικά ένα βιβλίο που θα ανοίξει ορίζοντες. Το βιβλίο αυτό έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Αντί ν’ αρχίσει να ψάχνει να βρει δικαιολογίες προσωπικές και κατά περίπτωση, όχι γιατί ο ένας υπουργός φέρεται έτσι γιατί ο άλλος πολιτικός φέρεται αλλιώς,κλπ, κλπ,  αναζητεί μια κοινή αιτία. Και η αιτία υπάρχει.  Την ονομάζει και την καταπολεμά σε ολόκληρο το πόνημά του. Η αιτία αυτή είναι ο νεοφιλελευθερισμός.  Είναι μια ολόκληρη θεωρία. Η οποία τι λέει; Λιγότερο κράτος παντού. Αυτό χαϊδεύει μερικά αυτιά. Γιατί έχουμε δει και τόσες παθογένειες του κράτους. Όποιος όμως πέφτει στην παγίδα να νομίζει ότι ο νεοφιλελευθερισμός λύνει το πρόβλημα της κοινωνίας μας κάνει ένα θεμελιώδες λάθος. Δεν συνειδητοποιεί ότι όλα, όλες οι δραστηριότητες, όλοι οι θεσμοί του κράτους,  που συνδέονται με το κράτος, σ’ αυτή την περίπτωση υποβαθμίζονται και απογυμνώνονται από περιεχόμενο.

hello: 15-12-2011. Ομιλίες των δημοσιογράφων κ.κ. Γίώργου Δελαστίκ, Σταύρου Λυγερού και του συντονιστή της συζήτησης δημοσιογράφου κ. Νίκου Χατζηνικολάου κατά την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Π. Παυλόπουλου "Το Λυκόφως των Πολιτικών Ηγεσιών"

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  14/12/2011

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ
κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του,
«ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ»

            Παρουσιάσθηκε σήμερα, 14/12/2011, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το νέο βιβλίο του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τίτλο «ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ». Το βιβλίο παρουσίασαν οι  δημοσιογράφοι κ.κ. Γιώργος Δελαστίκ και Σταύρος Λυγερός. Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο δημοσιογράφος  κ. Νίκος Χατζηνικολάου.            

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του,  ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«          Από το τέλος του 2008 μου εμπεδώθηκε η πεποίθηση ότι η Υφήλιος βρισκόταν στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου, οικονομικού αυτή τη φορά, πολέμου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το Νοέμβριο του 2008, στη Θεσσαλονίκη –και συγκεκριμένα στο «Βελλίδειο»- σε κοινή συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ και της ΕΝΑΕ, είχα επισημάνει στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Πρέπει να σας προϊδεάσω λέγοντας όλη την αλήθεια για το τι μας περιμένει.  Λυπάμαι που πρέπει ν’ αναστείλουμε, προς το παρόν, τη μεγάλη Διοικητική Μεταρρύθμιση που μαζί ξεκινήσαμε και έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει ως προς το σχεδιασμό της.  Όμως τέτοιες μεταρρυθμίσεις, που μεταφέρουν σημαντικές αρμοδιότητες από το Κεντρικό Κράτος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χρειάζονται πόρους.  Και οι πόροι αυτοί δεν υπάρχουν.  Η παγκόσμια οικονομική κρίση, της οποίας ήδη βιώνουμε τις συνέπειες, θα επιδεινωθεί δραματικά.  Άρα, πρώτη μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση των ήδη υφιστάμενων πόρων, ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση ν’ αντέξει στην κορύφωση της κρίσης».

            Μετά την άνοιξη του 2010, η επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ήλθε ραγδαία.  Και τη βιώσαμε στον Τόπο μας, μέσα από το δράμα της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας, λόγω της καταστροφικής πολιτικής της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.  Το μεγάλο δυστύχημα έγκειται στο ότι οι έκτοτε διαδοχικές Σύνοδοι Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι μόνον απέδειξαν την ανετοιμότητα των ευρωπαίων ηγετών –κυρίως της A. Merkel και του Ν. Sarkozy-να υπερασπισθούν το ευρώ και την ευρωζώνη απέναντι στην επέλαση της, νεοφιλελεύθερης προέλευσης και καθοδήγησης, βουλημίας των αγορών.  Αλλά, ακόμη χειρότερα, ανέδειξαν ένα σύνδρομο «πολιτικού αβδηριτισμού» και μια νοοτροπία «πολιτικών επιμηθέων», που δρομολόγησαν την ασυδοσία των αγορών και, πρωτίστως, την ανεξέλεγκτη και χωρίς καμία νομιμοποίηση υποδόρια δράση των «Οίκων Αξιολόγησης.

hello: 14-12-2011. Σημεία ομιλίας κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ. Π. Παυλόπουλου "Το Λυκόφως των Πολιτικών Ηγεσιών"

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  13/11/2011

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Real FM»
και στους δημοσιογράφους κ. Κ. Χαρδαβέλλα και κα Μ. Πολλάλη

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «REAL FM» και στους δημοσιογράφους κ. Κ. Χαρδαβέλλα και κα Μ. Πολλάλη, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, στη σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ανέπτυξε με σαφήνεια και το λόγο αλλά και τους όρους υπό τους οποίους η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την Κυβέρνηση Παπαδήμου. Ειδικότερα:

Ι. Κατά πρώτο λόγο η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μεταβατική, υπό τη διπλή το όρου έννοια. Ήτοι αφενώς έχει ημερομηνία λήξης, την 19η Φεβρουαρίου του 2012, οπότε και θα διενεργηθούν εκλογές. Και, αφετέρου, έχει συγκεκριμένη αποστολή, η οποία συνίσταται, κατά βάση, στην ψήφιση του πολυετούς προγράμματος ΕΕ/ΔΝΤ που συμφωνήθηκε στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής της 26ης-27ης Οκτωβρίου 2011, όπως αυτό θα διαμορφωθεί τελικώς και της συνακόλουθης δανειακής σύμβασης. Διευκρινίζω, επομένως, ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει εξουσιοδοτηθεί να λάβει πρόσθετα μέτρα, όπως άλλωστε έχει προηγουμένως δεσμευθεί ρητώς προς την κατεύθυνση αυτή και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος. Διευκρινίζω επίσης ότι η κύρωση της δανειακής σύμβασης θα γίνει με την απλή πλειοψηφία που προβλέπει το άρθρο 36 παρ. 2 του Συντάγματος περί κύρωσης των διεθνών συνθηκών και όχι με την αυξημένη πλειοψηφία των 3/5 κατά το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος, δοθέντος ότι η ΝΔ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οιαδήποτε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

hello: 13-11-2011. ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "Real FM" και στους δημοσιογράφους κ. Κ. Χαρδαβέλλα και κα Μ. Πολλάλη

   

Αθήνα,  08/11/2011

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ
ΣΤΟΝ Τ/Σ «ΣΚΑΙ» την 7/11/2011
και
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Real FM» την 8/11/2011

             Σε συνεντεύξεις του στον Τ/Σ «ΣΚΑΙ» την 7/11/2011 και στον Ρ/Σ «REAL FM» την 8/11/2011, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«          Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς χειρίζεται με υποδειγματική υπευθυνότητα και με μόνο γνώμονα το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον το ζήτημα που προέκυψε μετά την πρωτοφανή απαίτηση του Eurogroup περί συνυπογραφής του –υπό εκκόλαψη ακόμη- πολυετούς προγράμματος ΕΕ/ΔΝΤ και από τον κ. Α. Σαμαρά, υπό την ιδιότητά του ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
           Πέραν τούτου οι εταίροι μας οφείλουν να λάβουν και τούτο υπόψη, όταν επιχειρούν να θέσουν νέους όρους για την εκταμίευση της 6ης δόσης:
Πρώτον, ότι ο σεβασμός της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών και της εν γένει δημοκρατικής αρχής συνιστά αναπόσπαστο και θεμελιώδες τμήμα του νομικού –και όχι μόνο- ευρωπαϊκού κεκτημένου.  Άρα δεν μπορούν να ζητούν από την Ελλάδα –και στη συγκεκριμένη περίπτωση από τον κ. Α. Σαμαρά- να προβεί σε ενέργειες που προσβάλλουν όχι μόνο το Σύνταγμά μας αλλά αυτήν την ίδια την ευρωπαϊκή έννομη τάξη.

hello: 8-11-2011 ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΣΤΟΝ Τ/Σ "ΣΚΑΙ" την 7/11/2011 ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "REAL FM" την 8/11/2011

   

Page 3 of 13