Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δελτία Τύπου

 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2009

 Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου 2009, ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου είπε, verbatim, ότι διαπίστωνε «την απαξίωση της ανθρωπιάς, με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία».

Την επόμενη μέρα, 17 Οκτωβρίου, επισήμανα από το βήμα της Βουλής ότι μια τόσο βαριά αλλά και τόσο ατεκμηρίωτη – και, γι’ αυτό, επιπόλαιη- κατηγορία στρεφόταν ευθέως εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και της ίδιας της Χώρας και έπρεπε να υπάρξει αμέσως ανασκευή της από τον ίδιο τον, κακώς πληροφορημένο, κ. Πρωθυπουργό.

hello: Δήλωση για την μη ανασκευή καταγγελίας για τον δήθεν ξυλοδαρμό Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία (15/11/2009)

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2009

 Σχολιάζοντας την νομοθετική πρωτοβουλία με τίτλο «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ», που εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής:

 «Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συνιστά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνέχισης της τακτικής παραποίησης της πραγματικότητας και κραυγαλέας υποκρισίας, την οποία ακολουθούν πάντοτε οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας διαχρονικά ότι δεν αλλάζουν, όποια λεοντή  «εκσυγχρονισμού» και αν φορέσουν πρόσκαιρα.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ».

 

hello: Δήλωση για την νομοθετική πρωτοβουλία "Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ" (11/11/2009)

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10/11/2009

Μιλώντας στον Ρ/Σ ANT1 (εκπομπή των κ.κ. Ν. Βαφειάδη και Δ. Στάμου), ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το θέμα των συμβασιούχων:

« Η Κυβέρνηση Καραμανλή υπήρξε απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της έναντι των συμβασιούχων.  Εφαρμόζοντας – και μάλιστα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ το θέμα εκκρεμούσε επί ΠΑΣΟΚ σχεδόν δέκα χρόνια –

hello: Επισημάνσεις ως προς το θέμα των συμβασιούχων (10/11/2009)

   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

02/11/2009

 Απαντώντας σε σημεία της ομιλίας του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπ. Βούγια, κατά την έναρξη των εργασιών της πρώτης ημέρας του Παγκόσμιου Forum για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, στο πλαίσιο των οποίων κ. Βούγιας αναφέρθηκε στη «νέα» μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Θα ήταν καλλίτερα για την ίδια την Κυβέρνηση,  κυρίως όμως για τον Τόπο, τα μέλη της αφενός να συνειδητοποιήσουν ότι δεν βρίσκονται ακόμη στην Αντιπολίτευση και, αφετέρου, να μην διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα.

 

hello: Δήλωση-Απάντηση στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια για τη μεταναστευτκή πολιτική της Κυβέρνησης (2/11/2009)

   

Page 13 of 13